My embedded audio fades out when moving to 2nd cue.

Feb 10, 2018
Beth Bretton wrote
when I embedded it, i thought that i had set it up to play across all the cues for this script. i had also set it with no fade in or out. now, when i fire the first cue, the music starts fine but when i go to the next cue, the music fades out. and now i can't even figure out how to remove the embedded audio!

am i just doing this whole thing wrong? i only have powerpoint experience. and our church is so small that we're basically doing Worship karaoke with purchased mp3 music.

i'm so frustrated.
Reply
4 Answers
Feb 10, 2018
Beth Bretton wrote
Nevermind. I think I got it going. Thank you all for your patience with me.
Avatar image
Feb 12, 2018
MediaShout Support agent wrote
No problem at all! I'm so glad that's working! Let us know if you need more help.
Jun 12, 2018
Joe wrote
what was the answer to this I am having this problem
Avatar image
Jun 14, 2018
MediaShout Support agent wrote
When you put the audio in, you just need to click the "Object Visibility" button at the top on the ribbon bar and click "show on all" to tell the audio to play on all pages of the cue.

To get back to it to do that afterwards, or to select the audio to work with it in general, just hit the speaker icon to the bottom right of the inline editor screen. (So you can click the speaker to select the audio, the click the Object Visibility and do show on all.)

Alternatively just so you know-- if you drag the audio in from your computer and drop it on top of the cue (the whole song) on the left, then it will automatically put it on all the pages for you.